Servicii

De ce noi?

Serviciul de ambulanță răspunde la cazurile de urgență majoră și este foarte aglomerat. Pentru a degreva ambulanțele am strâns specialiști în echipa noastră și vă putem oferi serviciul de Prim Ajutor în cadrul evenimentului pentru tratarea mai multor victime simultan. Mai mult de atât, menținem contactul cu posibilele victime prin observare și patrulare permanentă; Efectuăm extracția victimelor și transportul acestora la punctul de prim ajutor cu discreție și profesionalism.

În anul 2020, echipa noastră de specialiști s-a mobilizat în lupta împotriva răspândirii infecției cu coronavirusul SARS CoV-2. Astfel, oferim testări COVID rapide la sediile și locațiile colaboratorilor noștri.

Testarea reprezintă metoda prin care puteți oferi protecție și un plus de siguranță angajaților și tuturor celor implicați în activitatea dumneavoastră și să ușurați și simplificați procedurile de acces ale tuturor participanților la eveniment, fie el sedință foto, filmare, petrecere, serbare sau chiar ore la școală petrecute în siguranță alături de colegi și profesori.


Ce câştigaţi dacă colaborați cu noi

 • Accesul rapid al colaboratorilor în zonele în care vă desfașurați activitatea
 • Siguranța și încrederea participanților
 • Ne adaptăm în funcție de nevoile dumneavoastră
 • Putem gestiona mai multe victime în același timp
 • Efectuăm căutarea victimei în zona evenimentului
 • După tratament participanții se întorc la eveniment, nu sunt nevoiți să meargă până la spital
 • Asigurăm evacuarea victimei din mulțime
 • Putem asigura primul ajutor ca echipă de sine stătătoare sau în colaborare cu echipajele de ambulanță

Ce pierdeți dacă nu colaborați cu noi

 • Încrederea participanților în ce privește siguranța lor la eveniment
 • Colaborarea cu salvatori prompți și bine pregătiți
 • Experiența în ce privește specificul concertului și al victimelor posibile
 • Tratamentul pe loc al victimelor, fără a fi nevoie să fie transportați la spital, unde suprasolicită sistemul de urgență
 • Plusul de imagine în ce privește organizarea, deoarece nu este nimeni în zonă evenimentului să preia rapid victimele
 • Discreția în ceea ce privește tratamentul victimelor și cazurile apărute

Rulota de prim ajutor

Acestea sunt punctele de prim ajutor mobile, care sunt ușor amplasabile și transportabile. Rulotele noastre sunt modificate special pentru a avea toate materialele sanitare ușor accesibile și pot fi folosite indiferent de temperatura exterioară. Fiecare poate primi 4 victime concomitent (2 victime majore și 2 victime minore).

Cortul de prim ajutor

Acestea sunt punctele de prim ajutor fixe, care sunt ușor amplasabile și transportabile. Aceste puncte de prim ajutor, de culoare roșie, pentru a fi ușor reperate în mulțime, au 9MP iar activitatea este coordonată de la un centru de comandă. Fiecare din aceste puncte satelit poate primi până la 4 victime concomitent (2 victime majore și 2 victime minore).

BSistemul de comunicație

Sistemul de comunicație

Punctul de comandă mobil poate conține stații de emisii recepție fixe,monitoare, camere video fixe, laptopuri, precum și alte materiale care ajută la buna desfaurare a evenimentului.Acest punct de comandă este folosit pentru a comunica între diversele puncte de prim ajutor în cadrul autorităților, dar și pentru a comunica cu alte autorități aflate la fața locului.

Coordonatorul

Coordonatorul este cel care coordonează activitatea fiecărui membru al echipei. El este cel responsabil cu deciziile medicale speciale, cu legătura dintre organizator și echipă, cu siguranță salvatorilor și cu toate lucrurile ce intervin în timpul desfășurării activității.

Observatorul

Oamenii plasați în puncte cheie observă mișcările mulțimii și ale victimelor individuale și îndrumă rapid patrulele în zonele care necesită un grad de atenție ridicat pentru a preveni situațiile periculoase..

Patrula

Pentru a asigura contactul direct cu publicul, organizam patrule prin multime pentru a repera si a ajunge rapid la toti cei aflati in nevoie. De asemenea, patrulele monitorizeaza evolutia participantilor pe durata evenimentului.